Sint-Paulusgilde

Welkom op de pagina van Sint-Paulusgilde!
Leuk dat je hier even langskomt om te speuren in onze aanbieding voor jong- en oudgediende leiding.
Wij hopen jouw te kunnen overtuigen van ons bestaan met een verzameling van onze waarden:

• Wij staan open voor alle oudscouts, jong en oud en uiteraard ook voor hun partners en kinderen
  • Wij willen een aantal keer per jaar zelf activiteiten organiseren, maar we laten graag ruimte voor andere initiatiefnemers die voor de Sint-Paulusgilde iets willen organiseren
  • Wij willen onze activiteiten de scoutsgeest levendig houden
  • Ook andere ingeweken oudscouts die geïnteresseerd zijn, zijn welkom ”eens scout – altijd scout”
  • Wij vinden het belangrijk dat de Sint-Paulusgilde ook na 50 jaar blijft voortbestaan

De volgende activiteit op het programma:

Hier zijn we terug voor het nieuwe werkjaar 2017-2018!
We hebben niet stilgezeten, want hieronder presenteren wij al een mooi jaaroverzicht van niet te missen activiteiten.

Maar nu als eerste stap: schrijf je in als lid en pak die korting!
Het lidmaatschap steunt ook het verder bestaan van Sint-Paulusgilde! Alle leden zien we dan ook als onze eigen peters/meters van...

Het Bestuur voor de komende drie jaar
Annelies, Barbara, Joris, Niels en Ruben